Iets te vieren met familie, vrienden of collega’s? ‘t Spotje biedt u de juiste sfeer voor elke gelegenheid! Of het nu gaat om een feestelijke of zakelijke bijeenkomst, dankzij onze jarenlange ervaring kunt u rekenen op een uitstekende service. Bij ‘t Spotje vindt u de gemoedelijkheid die u uw gasten gunt. In onze ingerichte zaal voelt uw gezelschap zich meteen thuis. Bovendien zijn we van alle gemakken voorzien om uw gelegenheid tot in de puntjes te verzorgen.

U kunt voor een breed scala aan activiteiten bij ons terecht, zoals een feestavond, bruiloft, receptie en een vergadering. Maar ook voor intieme familie aangelegenheden, zoals een verjaardag, een geboortefeest of een condoleance.

Laat u verrassen door t spotje!

Leg uw wensen gerust bij ons op tafel, bijna alles is mogelijk! Wij serveren desgewenst hapjes, buffetten, diners en koffietafels. Onze feestzaal is voorzien van een geluidsinstallatie, microfoons, beamer en sfeerverlichting.

Mogelijkheden

Bekijk hieronder direct al onze mogelijkheden. Wij bieden tal van arrangementen, maar wij werken net zo graag een voorstel op maat voor u uit. 

feesten-recepties-partijen-spotje

Meer informatie

Feesten

Iets te vieren met familie, vrienden of collega's? Wij bieden u de juiste sfeer voor uw gelegenheid!
Meer informatie

catering-spotje-samengestelde-party

Meer informatie

Buffetten

Van hapjes tot uitgebreid drie gangen buffet, onze koks bereiden voor u de heerlijkste gerechten!
Meer informatie

vergaderen-bij-het-spotje-hedel

Meer informatie

Vergaderen

Op zoek naar een vergaderlocatie of een presentatieruimte? Wij ontvangen u graag!
Meer informatie